Lyssna på min julerapp

tjao tjao.

kom hem från plugget för ett tag sen med sår på munnen och händer, och ont i knät.
haha. amen jag har nåt fult sår på läppen och knät känns det såhäär som att det ska gå ur led:( det gör ont, men det var så i förrgår också. aja, jag överlever väl!:)
Och händerna, ah, det är för det mesta länns fel... fast mitt med, HAHA. jag snärtade henne med mitt nyckelband åsså ska hon göra tebax, men vem fan hade sagt att hon hade en järnsak längst ut?  (!)
så jag har småsår med småsmå blodroppar på, det sved som satan, men nu känns det inte. :)
på svenskan gjorde jag klart alla fyra kapitlen som måste göras för att vara godkänd, så det är också undanröjt.
Sedan gjorde vi nån enkät och efteråt pratade karin om att man kunde vara med i en tävling. Man ska skriva en novell (ämnet är "det kallas rättigheter") och lämna in den... nånstans. jag flög upp ur stolen och bad o en kopia på dedär infopappret. för fatta första priset? IPHONE 4!!!!!! <333
Det var tydligen inte många (2) som anmält sig eller nåt, så det kan vara en chans ändå! det som inte hissas då mycket är väl att dom kommer göra en operaföreställning av novellen som vinner, men klart som fan att man tar det om man vinner!!! Hejar ni på mig? Kommentera så gör jag detsamma jag lovar. puss och hej från en glad tjej.

ps. ikväll blir det middag hos mormor om mamma nu kan tvinga mig såbra, annars ska jag duscha igen och sedan trixa ihop ett kort till suzzie. fest imorgon i lilla lycksele! <3  ds.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0