tjotjotjoooooo

smsar med épple, mycket man kommer på... om varann?;]

var med hon och länn ikv efter skolan. vi gick först hem till mig och hämtade mina julklappar, sen till linn. hon slog in sina, blev ursnyggt. efter det gick jag in till mig och bytte skor till mina nitsvarta för mina uggs var blöta.
frido cyklade och vi andra två gick, hem till f. vi öppnade våra överraskande, inte-visste-om julklappar... asbra.
vi värmde tomtar i micron och flummade. sedan såg vi kalle och chokladfabriken:]
klockan typ halv 6 gick jag och linn hem och jag hamnade framför datorn som vanligt, tvn efter ett tag, och farmor ringde för en stund sen, pratade med henne i typ 10 minuter, och hon kommer imorgon, jaaooo!
pappas födelsedag imorgon... jag och farmor går till honom som vi alltid gör på hans födelsedag, och pratar åså.
innan ska jag på folks med jännuuu och estherrr. taggtagg. annars är det väl lite julstädning OCKSÅVIDARE MED ROLIGHETER... som väntar.... om jag orkar vill säga. men det ska väl ändå gå?
den 23/12 ska jag och jenny shoppa julklappar. asså så man inte behöver handla allt på samma gång, inte så tätt till julafton. :) har inte sagt så mycket, men ska fara och lämna skitungen till britt och matz, och käka lunch på stan, sedan middag i röbäck. tror det blir ungefär så iallafall! det är också något jag gör varje år. shoppar klappar med bästa jenny! alltid lika roligt, jaaa. :D men idol nu! puss.


tänker aldrig på att tiden går. den står så stilla nu. var tog den där tiden vägen, då våra kvällar upprepades, dom bra kvällarna. då jag kunde prata med er. är den borta? rann den ut i sanden? svara mig.


Kommentarer
Postat av: sara

sv: haha stressigt;))<3

göru i helgen dåe??

2010-12-03 @ 21:53:25
URL: http://mezazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0